Εξ αιτίας των μέχρι σήμερα δράσεών του, ο Σύλλογός μας έχει την ευτυχία να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού και πέραν του τοπικού επιπέδου. Ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να προχωρήσουμε ακόμη πιο δυνατά!

Γρηγόρης Παπαχρήστος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ
ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

" Ήταν μεγάλη τύχη να συναντήσω στο Δίον μαθητές και γονείς του 2ου Λυκείου Βούλας, που ήρθαν στην Πιερία με σκοπό να ανέβουν στον 'Ολυμπο. Η συνάντηση μας αυτή είχε απρόσμενα ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Η Ορχήστρα Νέων Δίου, ταξίδεψε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Βούλα και έδωσε εκεί μια όμορφη συναυλία, αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου. Το καλοκαίρι τα παιδιά του Λυκείου της Βούλας θα παρουσιάσουν στο Φεστιβάλ Ολύμπου, το ντοκιμαντέρ, με την ανάβασή τους στον Μύτικα, την ψηλότερη κορυφή του Όλύμπου. 
Συγχαίρω το Σύλλογο Γονέων του 2ου Λυκείου Βούλας για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες του. "

Δείτε ακόμη την Ομιλία του κ. Παπαχρήστου στο YouTube από την εκδήλωση για το Μάνο Ελευθερίου

Κωνσταντίνος Βενιζελέας

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

"Μια συζήτηση και μια ιδέα οδήγησαν πριν λίγο καιρό στη δημιουργία “πύλης” στην ιστοσελίδα του Σχολείου μας  προς την ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.  Με την ευκαιρία αυτής της “φιλοξενίας”, εκτός από το να καλωσορίσω τον Σύλλογο,  αισθάνομαι και την ανάγκη να εκφράσω την ειλικρινή μου χαρά για το γεγονός αυτό. Και είναι πραγματική χαρά διότι ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου μας είναι “πλούσιος” σε ιδέες, κέφι, δράσεις, διάθεση στήριξης και προσφορά.

Στον ενάμιση περίπου χρόνο κατά τον οποίο συνεργάζομαι μαζί του, έχω εκτιμήσει όχι μόνο την πρόθεση να είναι δίπλα στο Σχολείο και τις ανάγκες του, αλλά και τη διάθεσή του να αυτενεργεί με σκοπό την προσφορά δημιουργικού έργου προς τους μαθητές μας. Θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου με συμμετοχή νυν και πρώην μαθητών μας, μοναδικές εκδρομικές δράσεις με πολιτισμικό περιεχόμενο, όπως η καταπληκτική άνοδος στο όρος Όλυμπος η οποία έκανε το γύρο όλων των ΜΜΕ, εκδηλώσεις μουσικής σε συνεργασία με καταξιωμένους καλλιτέχνες και  χορωδίες ανά την Ελλάδα είναι κάποιες από αυτές.

Οφείλω να πω ότι η συνεργασία του Σχολείου, τόσο με τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Πέτρο Γεωργιλά όσο και με τον νυν κ. Ανδρέα Τσαβλίρη, ήταν και είναι άριστη. Με διάθεση σύμπραξης, αλλά και με κατανόηση των διακριτών ρόλων. Και αυτό είναι αποτέλεσμα της αίσθησης μέτρου και συνέπειας των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι στο Σύλλογο Γονέων να είναι πάντα δημιουργικός, με γόνιμο ρόλο δίπλα στο Σχολείο. Η ποιότητα των μελών του αισθάνομαι ότι το εγγυάται. "

Γιώργος Πανόπουλος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ 15-ΜΕΛΟΥΣ '18-'19

"Ο σύλλογος γονέων του 2ου Λυκείου Βούλας , μέσα από τις πολιτιστικές , οικολογικές και εκπαιδευτικές του δράσεις , έχει προσφέρει σε εμάς τους μαθητές αξέχαστες εμπειρίες αλλά και ανεκτίμητα μαθήματα ήθους και πολιτισμού , με την παροχή ποικίλων ερεθισμάτων . Η συμμετοχή του σε όλους τους τομείς που αφορούν τόσο το σχολικό όσο και το εξωσχολικό περιβάλλον καθίσταται αναντικατάστατη , έχοντας βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό στην ομαλή λειτουργία του σχολείου και στην πλήρη κάλυψη των αναγκών των μαθητών."

Μπορεί να αποτελεί μια καινούργια προσπάθεια παρα­γωγής πολιτισμού στο Δήμο Βάρης Βούλας Βου­λιαγμένης ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος "Τριλογία", όμως κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κάνει αισθητή την παρουσία του και να χτίσει μια φήμη που απλώ­νεται και εκτός των ορίων του ενιαίου Δήμου... <περισσότερα>