Αγαπητοί γονείς,

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία των μελών του νέου ΔΣ του Συλλόγου μας, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 23/11/22, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Ειρήνη
Γιαλούρη

Προεδρος

Ονομάζομαι Ειρήνη Γιαλούρη και είμαι μητέρα δύο κοριτσιών στη Γ Λυκείου και στη Γ Γυμνασίου.

Είμαι απόφοιτος Ιταλικής και Ισπανικής γλώσσας και φιλολογίας κι ασχολούμαι τα τελευταία 25 χρόνια με τη διδασκαλία των παραπάνω γλωσσών, όπως και των αγγλικών καθώς είναι η δεύτερη μητρική μου γλώσσα .

Παράλληλα έχω υπηρετήσει το χώρο του τουρισμού μέσω αεροπορικών εταιρειών στις οποίες έχω εργαστεί ως διευθύντρια πωλήσεων Ελλάδος.

Εδώ και πέντε χρόνια έχω υπάρξει μέλος του ΔΣ του 2ου Γυμνασίου Βούλας, τα τρία πρώτα ως γραμματέας και τα επόμενα δύο ως πρόεδρος.

Έχω την τύχη να συνυπάρχω με πολύ αξιόλογους και δυναμικούς γονείς στο ΔΣ αλλά και στον ευρύτερο Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων μέλη του οποίου είναι και το προηγούμενο μας ΔΣ. Πιστεύω πως όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τα παιδιά μας.

logo συλλογου καθετο

Μαριάνθη Κορκοδείλου

Αντιπροεδρος

Άρτεμις Ζαγκλακούτη

Γραμματεας

Ονομάζομαι Άρτεμις Ζαγκλακούτη και είμαι μητέρα ενός αγοριού στην Α’ Λυκείου.

Είμαι 40 χρόνια στον αθλητισμό.

23 χρόνια διοικητικός υπάλληλος σε αθλητική ομοσπονδία του υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού. Μέλος του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.

Ενεργή μητέρα στα κοινά του Δήμου και τα σχολικά συνέδρια.

Εθελόντρια σε ενέργειες αθλητικού, φιλανθρωπικού κ πολιτιστικού σκοπού.

Άρτεμις
Πανταζή

Ταμιας

Μαρίλλη
Κοτζαγιάννη

Μελος

Αγγελική
Χαϊδεμένου

μελος

Βιττόριο
Νούτου

Μελος

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία των μελών του νέου ΔΣ του Συλλόγου μας, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 21/09/2021, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.