Άλλη μία παραδοσιακή δράση του, η οποία είχε διακοπεί για ένα χρόνο λόγω κορωνοϊού, επανέφερε φέτος ο Σύλλογός μας.  Η παραδοσιακή βασιλόπιτα, για τον ερχομό του νέου χρόνου, μοιράστηκε σταπαιδιά και τους καθηγητές.  Βεβαίως, έλειψε το πατροπαράδοτο “σταύρωμα” και “κόψιμο” της πίτας, αφού, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας, φροντίσαμε τα κομμάτια να είναι έτοιμα, τοποθετημένα σε ατομικά σακουλάκια.  Οι πίτες ετοιμάστηκαν στο κατάστημα “Βενέτης” Μεγάρου Μουσικής – Βασ. Σοφίας 68 – 2107211089, ενώ το κόστος τους κάλυψαν τα καταστήματα Pere Ubu και Sea Spice.

Φυσικά, φροντίσαμε να υπάρχουν δώρα για αυτούς που θα πετύχουν τα φλουριά.

Το ΔΣ εξασφάλισε, για κάθε νικητή, ένα διπλό δώρο.  Ένα διπλό εισητήριο, προσφορά των Town Cinemas και ένα brunch για δύο άτομα, αξίας 20€ από το Rumors.

Εννοείται ότι υπήρχε ένας νικητής σε κάθε τμήμα!!

Φυσικά και οι καθηγητές μας μοιράστηκαν τα δικά τους κομμάτια.  Γι αυτούς, το δώρο ήταν ένα γεύμα αξίας 50€ απο το Σαρδελάκι με θέα.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας, θέλει, ακόμα μία φορά, να ευχαριστήσει την διεύθυνση του σχολείου για την αμέριστη συμπαράσταση και την παροχή του απαραίτητου “χώρου”, ώστε να οργανώνονται πράγματα για τα παιδιά μας.

Φυσικά, πάντα η συμμετοχή των χορηγών είναι απαραίτητη.  Ευχαριστούμε λοιπόν τους χορηγούς των δώρων και της πίτας, που φρόντισαν να γίνουν όλα όπως θέλαμε.

Κατηγορίες: 2021-2022Δρασεις