Μετά ένα χρόνο διακοπής λόγω του κορονοϊού, το Σχολείο μας γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη τηρώντας το έθιμο, όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια

Ο Σύλλογος κινήθηκε και πάλι προς τα καταστήματα της περιοχής, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες χορηγίες, ώστε η εκδήλωση να έχει όλα τα απαραίτητα.

Ευχαριστούμε λοιπόν, για τις προσφορές τους, τα παρακάτω καταστήματα:

 Η ομάδα ήταν έτοιμη από νωρίς και μόλις έφτασαν οι ψησταριές τα κάρβουνα μπήκαν στη θέση τους και τα καλαμάκια επίσης! Άριστη διαγωγή γι άλλη μια φορά από όλους τους μαθητές που έψησαν 500 περίπου σουβλάκια!

Μουσική και χορός σε όλη τη διάρκεια της γιορτής και κέφι απερίγραπτο από μικρούς και μεγάλους. Οι καθηγητές έδωσαν το παρών κι ευχαριστήθηκαν συμμετέχοντας ενεργά! Δεν έλειψε και live μουσική από το μπουζούκι του μαθητή της Τρίτης Γιώργου Καραβανη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγους μας κι ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους μαθητές που μας έκαναν όλους να περάσουμε τόσο όμορφα!

Συγχαρητήρια και στους καθηγητές μας που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά όχι μόνο στις αίθουσες διδασκαλίας αλλά και στα γλέντια τους. Τελευταίους αφήσαμε όλους εμάς, τους γονείς αυτών των παιδιών Ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας, να χαιρόμαστε τα παιδιά μας και να τα καμαρώνουμε! Και του χρόνου με υγεία!

Κατηγορίες: 2021-2022Δρασεις