Καθώς ξεκίνησαν οι ημέρες της υποχρεωτικής τηλεκπαίδευσης για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, κάποιες οικογένειες έχουν πλέον την ανάγκη για επιπλέον ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή tablets, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους.

Ο Σύλλογός μας δέχθηκε ερώτηση από οικογένεια του σχολείου, κατά πόσο θα ήταν εφικτό να της παραχωρηθεί μία συσκευή, αφού πληροί όλες προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από το Υπουργείο.  Επειδή, προς το παρόν, δεν έχει ξεκινήσει η διανομή των διαθέσιμων (από την προηγούμενη καραντίνα) tablets του σχολείου και επειδή θα δοθεί προτεραιότητα σε αυτούς που είχαν πάρει την Άνοιξη, ο Σύλλογος προσπάθησε να εξασφαλίσει κάποια συσκευή επιπλέον. 

Την λύση στο πρόβλημα, μας την έδωσε ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού, ο οποίος είχε προμηθευτεί tablets, μέσω χορηγιών, την άνοιξη.  Τελικά, μας παραχώρησε όχι ένα, αλλά τρία tablets, ενώ όπως αναφέρει στην επιστολή του έχει ακόμα ένα διαθέσιμο.  

Οι γονείς του Πρώτου Δημοτικού, επέδειξαν στην περίπτωσή μας, πρωτοφανή αλληλεγγύη και τους ευγνωμονούμε για αυτό!!

Κατηγορίες: Ανακοινωσεις