Έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Σχολικής Επιτροπής, η οποία ανταποκρίθηκε αμέσως στα αιτήματά μας, καταφέραμε σήμερα να βάλουμε την τελευταία πινελιά στο θέατρο, αλλά και να αποκτήσουμε ένα ολοκαίνουργιο τραπέζι πινγκ πονγκ, υψηλής αντοχής και ποιότητας.

Το κομμάτι του δαπέδου του θεάτρου που ήταν καλυμμένο με μωσαϊκό, αποτελούσε παραφωνία στο χώρο.  Με χρήματα της Σχολικής Επιτροπής, καταφέραμε να αγοράσουμε δάπεδο laminate παραπλήσιο με αυτό που υπάρχει στην υπόλοιπη αίθουσα.

Το μεγάλο μας πρόβλημα όμως ήταν η τοποθέτησή του, το κόστος της οποίας ήταν αδύνατο να καλυφθεί.  Ως από μηχανής θεός, εμφανίσθηκε γονέας του σχολείου μας, ο οποίος επιθυμεί να μην αποκαλυφθεί το όνομά του.  Έφερε συνεργείο, αλλά δούλεψε και  ο ίδιος μέχρι αργά το βράδυ τη μία μέρα και από νωρίς το πρωί σήμερα.  Με αυτό τον τρόπο, ο Σύλλογός μας γλίτωσε ποσό που ξεπερνάει τα 500 ευρώ.

Οι μαθητές του σχολείου μας, έχουν εδώ και πολλά χρόνια αμέτρητες διακρίσεις στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Σε σχολικό επίπεδο, έχουμε μία πανελλήνια πρωτιά στο σχολικό πρωτάθλημα και εκπροσώπηση στους παγκόσμιους σχολικούς αγώνες κοριτσιών.  Τα αγόρια του σχολείου έχουν κατακτήσει μία δεύτερη θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, ενώ έχουμε μετάλλια και διακρίσεις και στα ατομικά.

Επιπλέον, πολλά παιδιά που έχουν περάσει από το σχολείο, έχουν συγκεντρώσει αθροιστικά πάμπολλα πανελλήνια μετάλλια με τους συλλόγους τους.  Αναφέρουμε τα αδέλφια Κορδούτη (Θάλεια, Δημήτρης, Ιάσονας), τις αδελφές Πατεράκη (Στέλλα, Κωνσταντίνα), τα αδέλφια Τσαβλίρη (Γιώργος, Έλενα), την Ιουλία Τσαγκάρη και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

Δικαιωματικά λοιπόν, η Σχολική Επιτροπή ανταποκρίθηκε ομόφωνα στο αίτημά μας για αντικατάσταση του τραπεζιού που υπάρχει στο σχολείο εδώ και 20 χρόνια, με ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο τραπέζι.  Ελπίζουμε, να συνεχιστούν οι επιτυχίεςτων μαθητών μας στο υπέροχο αυτό άθλημα.

Κατηγορίες: Ανακοινωσεις