Μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, το Δεύτερο Λύκειο Βούλας αποχαιρέτισε την παλαιά Διευθύντρια, κυρία Αγγελική Νικολάου, η οποία συνταξιοδοτείται.  Ο Διευθυντής του σχολείου και οι συνάδελφοί της, φρόντισαν να ετοιμάσουν μία μικρή γιορτή προς τιμή της.

Η κυρία Νικολάου, πέρασε το κατώφλι του σχολείου το 1995.  Φιλόλογος γαρ, είχε την ευκαιρία να διδάξει όλα αυτά τα χρόνια πολλά διαφορετικά μαθήματα στα παιδιά.

Το 2008 ανέλαβε υποδιευθύντρια και το 2011 διαδέχθηκε τον κύριο Τζαβέλλα στην διεύθυνση του σχολείου, θέση που κράτησε ως το 2017.

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε ανθρώπους που υπήρξαν συνεργάτες της να μιλούν για εκείνη.  Ο Διευθυντής κ. Κώστας Βενιζελέας, η συνάδελφός της κα Γυφτάκη, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κα Μίμα Νικηφοράκη, ο τέως Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Πέτρος Γεωργιλάς, αλλά και ο νυν κ. Ανδρέας Τσαβλίρης, αναφέρθηκαν στην εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, αλλά και στο ήθος, την αξιοπρέπεια και κυρίως την αγάπη της για όλα τα παιδιά.  Άλλωστε, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο κύριος Βενιζελέας, “η Αγγέλα Νικολάου είναι μία κυρία με το “Κ” κεφαλαίο”.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, που στην αναφορά του για την Αγγελική Νικολάου, σημείωσε ότι σε όλα τα χρόνια συνεργασίας τους μπήκαν αρκετά λιθαράκια στο σχολείο μας.

Η κυρία Νικολάου, συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της, ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους της και τους εκπροσώπου των γονέων για την πολυετή επιτυχημένη συνεργασία. 

Ο Σύλλογός μας προσέφερε αναμνηστικό μενταγιόν, αγορασμένο από το πωλητήριο του μουσείου Μπενάκη

Φωτογραφικές στιγμές

Κατηγορίες: Ανακοινωσεις