Τον Ιούνιο του 2018, ομάδα μαθητών του σχολείου μας πραγματοποίησε οργανωμένη ανάβαση στην κορυφή της Ελλάδας, τον Μύτικα.

Ήταν μία δράση του Συλλόγου Γονέων, η δεύτερη μετά την ανάβαση στην Δρακόλιμνη της Τύμφης, που είχε σαν σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά να γνωρίσουν τον φυσικό πλούτο της πατρίδας μας.

Το βουνό των Θεών, ήταν ο ιδανικός προορισμός.  Με απόλυτη ασφάλεια και με έμπειρους οδηγούς βουνού, τα παιδιά έφτασαν στην κορυφή νιώθοντας ότι μπορούν να αγγίξουν τον ουρανό.

Με τεχνικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας και την βοήθεια έμπειρων κινηματογραφιστών κατέγραψαν ανεπανάληπτες εικόνες.  Μία πρώτη γεύση, πήραμε λίγους μήνες μετά με την προβολή trailer το οποίο έχει φτάσει ήδη τις 160000 προβολές.  Όμως, αυτή ήταν μόνο η αρχή καθώς τον Ιούλιο του 2019, το ντοκιμαντέρ “Το Λυκόφως των Θεών” παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο διεθνούς φήμης Φεστιβάλ Ολύμπου, αποσπώντας πολύ κολακευτικά σχόλια.

Πλέον, ήρθε η στιγμή να προβληθεί η περιπέτεια των παιδιών σε πανελλαδικό επίπεδο.  Για τον λόγο αυτό, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο “Τριλογία”, θα γίνει διαδικτυακή προβολή του ντοκιμαντέρ, την Πέμπτη 2 Απριλίου, στις 10:30μμ, στο Facebook και το You Tube.  

Πατήστε στα εικονίδια, ώστε να ανακατευθυνθείτε στους συνδέσμους της προβολής και να φροντίσετε να λάβετε υπενθύμιση λίγο πριν την προβολή.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
2/4/2020
10:30 μμ

Κατηγορίες: 2019-2020Ανακοινωσεις