Ένα άρθρο του μαθητή της Β' Λυκείου Δημήτρη Κοσσιέρη.

Το σχολείο μας (2ο Γελ Βούλας) πήρε μέρος και φέτος στα προκριματικά της Ανατολικής Αττικής για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.με τους εξής παίχτες:

Ο πρώτος αγώνας έγινε 26/2/20, στο γήπεδο του Παμπαιανικού στη Παιανία, με αντίπαλο το 2ο Γελ Κορωπίου και αποτέλεσμα 4-0 υπέρ της ομάδας μας.

Τα γκολ έβαλαν Ταρναρης (2), Χρηστινης και Καραδημος.

Επόμενος αγώνας στις 3/3/20, στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο το 1ο Γελ καλυβιων. Αποτέλεσμα αγώνα 2-0 υπέρ της ομάδας μας, με γκολ των Χρηστινη και Ταρναρη.

Ο τρίτος αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 6/3/20, με αντίπαλο το 3ο Γελ Κορωπιου
(στο ίδιο γήπεδο της Παιανίας), τον οποίο -δυστυχώς- χάσαμε με 3-0.

Καθώς οι αγώνες είναι knock out δεν συνεχίζουμε με άλλο αγώνα! Όμως, ακόμη κι έτσι, ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Το κλίμα στις προπονήσεις και στους αγώνες ήταν ευχάριστο και πολύ φιλικό κι εμείς μία όμορφη παρέα που προσπάθησε!  Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι αξίζει πάντα η προσπάθεια και όχι μόνο το αποτέλεσμα!

Ευχαριστούμε τον προπονητή μας κύριο Πρεβολη, τη γυμνάστρια κυρία Παπαδοπουλου, τον διευθυντή μας, κύριο Βενιζελεα, που μας έδωσε άδεια να πάρουμε μέρος στο διασχολικό
και φυσικά όλα τα παιδιά που πήραν μέρος!

Το ΔΣ του Συλλόγου μας, συγχαίρει τα παιδιά του σχολείου για την συμμετοχή, την προσπάθεια και τις νίκες τους. Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι βασικά συστατικά της σωστής και ολοκληρωμένης εκπαίδευσης.
Λογότυπο: Σύλλογος Γονέων 2ου Λυκείου Βούλας
Κατηγορίες: Ανακοινωσεις