Και φέτος τηρήθηκε το έθιμο!

Πιστός στην παράδοση των τελευταίων ετών, ο Σύλλογός μας διοργάνωσε το πατροπαράδοτο ψήσιμο κρεάτων της Τσικνοπέμπτης. Συνολικά ψήθηκαν 700 χοιρινά καλαμάκια και λουκάνικα, ενώ δεν έλειψαν και τα “συνοδευτικά” ψωμάκια, χυμοί, σαλάτες και κρασιά (για τους καθηγητές).  Για επιδόρπιο, η γραμματέας του Συλλόγου μας, κα Βαρβάρα Κασαπλέρη, είχε ετοιμάσει μπουκίτσες χαλβά, οι οποίες τιμήθηκαν απ’ όλους!

Αναπαραγωγή Βίντεο

Από νωρίς το πρωί, στήθηκαν η ψησταριές με επικεφαλής τον επαγγελματία ψήστη που έστειλε ο γονέας του σχολείου μας Γιώργος Κιρμίζογλου, αλλά και με άξιο βοηθό τον γιο του και απόφοιτο του σχολείου μας Στέφανο.  Συμβοηθοί τους και 12 μαθητές συνολικά (ένας από κάθε τμήμα).  Όλα τα παιδιά του σχολείου σερβιρίστηκαν, παίρνοντας από ένα φάκελο με 2 σουβλάκια και 2 ψωμάκια, τηρώντας απόλυτα την σειρά προτεραιότητας, η οποία διασφαλίστηκε με αριθμημένα χαρτάκια που είχαν μοιραστεί προηγουμένως.

Στο γραφείο των καθηγητών, εκτός από τα σουβλάκια, επίσης σερβιρίστηκαν και υπέροχα χειροποίητα λουκάνικα, τα οποία έστειλε ο γονέας του σχολείου μας Ανδρέας Γρυπάρης. Όμως ατό που ξεχώρισε ήταν το απίστευτο κόκκινο τρικαλινό κρασί, το οποίο έφερε το μέλος του ΔΣ κα Αλεξάνδρα Κομνηνού.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένο, που για μία ακόμα φορά οι προσπάθεια που έγινε για να ευχαριστηθούν τα παιδιά μας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μείνετε συντονισμένοι, για τις επόμενες δράσεις και εκπλήξεις.

Τέλος, εκφράζουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, γιατί, χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσε να γίνει η εκδήλωση:

Όλοι προσέφεραν με πολύ χαρά φαγώσιμα, χυμούς και υλικά για τη γιορτή μας. 

Κατηγορίες: Ανακοινωσεις