Πιστός στην τήρηση του σχετικού εθίμου, ο Σύλλογος Γονέων πρόσφερε τη Δευτέρα 27/1/20 στο σχολείο 13 Βασιλόπιτες (μία Βασιλόπιτα για κάθε τμήμα και μία για το διδακτικό προσωπικό).   

Στη συνέχεια, σε μια μικρή γιορτή που οργανώθηκε για το σκοπό, κάθε τμήμα έκοψε ξεχωριστά τη δική του Βασιλόπιτα, και στους τυχερούς που βρήκαν το “φλουρί”, δόθηκαν συμβολικά δώρα.

Οι πεντανόστιμες Βασιλόπιτες, παρασκευάστηκαν και αυτή τη χρονιά από το Γαλακτοζαχαροπλαστείο “Η Βοσκοπούλα” στη Βάρη, σε …σχολικές τιμές.

Το φλουρί κάθε Βασιλόπιτας φιλοτεχνήθηκε με το λογότυπο του Συλλογου, από την εταιρία “Έπαθλα Νίκη”, επίσης σε …σχολικές τιμές!

Για τα δώρα των μαθητών που κέρδισαν το φλουρί  σε κάθε τάξη, ο Σύλλογος εξασφάλισε όπως κάθε χρόνο ευγενικές χορηγίες από τα καταστήματα της περιοχής. Έτσι, σε κάθε τμήμα οι τυχεροί έλαβαν δωροκάρτα 20€ για brunch 2 ατόμων από το Rumors, ενώ οι τελειόφοιτοί μας έλαβαν ένα επιπλέον δώρο, μια δωροκάρτα από τον κινηματογράφο Town Cinemas

Το δώρο του τυχερού διδάσκοντα – ένα γεύμα αξίας 50€ στο εστιατόριο “Το Σαρδελάκι με Θέα” στη Βουλιαγμένη – προσέφερε η γονέας-μέλος του ΔΣ του Συλλόγου κα Κατερίνα Σαμοθράκη.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς.

Στους τυχερούς της ημέρας ευχόμαστε κάθε καλό και να είναι πάντα καλότυχοι!

Τέλος, ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους, γεμάτη με όμορφες στιγμές!