Ένα από τα μεγάλα μας όνειρα για την φετινή χρονιά, η αποπεράτωση της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου μας, σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της!!!  Σήμερα, παραλάβαμε 100 καθίσματα θεάτρου εξαιρετικής ποιότητας για τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης.

Τα καθίσματα αυτά αγοράστηκαν με τη συνδρομή 63 οικογενειών του σχολείου μας, που συνέβαλαν η κάθε μια με όσα χρήματα επιθυμούσαν.  Η προσφορά αυτή μάς γεμίζει συγκίνηση, καθώς με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, είναι βέβαιο ότι κανένα ποσό – μικρό ή μεγάλο – δεν περισσεύει.  

Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε να μην αισθανόμαστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια, αφού και αυτή η δράση αποδεικνύει πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε, όταν όλοι οι γονείς συνεργαζόμαστε για λύσεις στις ανάγκες του σχολείου των παιδιών μας!

Πλέον, το θεατράκι μας είναι σχεδόν έτοιμο να χρησιμοποιηθεί για κάθε εκδήλωση του σχολείου, αλλά και του Συλλόγου.  Ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε την πρώτη από αυτές, η οποία δεν θα αργήσει να γίνει.

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά καθεμιά και καθένα ξεχωριστά από τους γονείς που συνεισφέραν για την αγορά των καθισμάτων.  Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τη μητέρα του σχολείου μας, κυρία Αλεξάνδρα Ποντζή και την εταιρεία EUROTRANS, για την πολύτιμη βοήθειά τους, ώστε να μεταφερθούν αφιλοκερδώς, από την εταιρεία SP Logistics ΕΠΕ, τα καθίσματα από τον Ασπρόπυργο στο σχολείο μας.

Κατηγορίες: Ανακοινωσεις