Έχει γίνει παράδοση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο σχολείο μας, να διοργανώνεται μία μικρή γιορτή με την ευκαιρία της διακοπής των μαθημάτων για τα Χριστούγεννα.

Έτσι και φέτος, ο Σύλλογός μας φρόντισε να εξασφαλίσει γεύματα για τα παιδιά, αλλά και τους καθηγητές του σχολείου.  

Μετά το τέλος του μαθήματος, τα παιδιά απόλαυσαν τα εδέσματα που χορήγησαν η εταιρεία Γρηγόρης, το ψητοπωλείο “Το Πανόραμα της Βούλας” και ο φούρνος Βενέτης της Λεωφ. Βουλιαγμένης.  Τους χυμούς, προσέφερε ο Αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Σωτηρόπουλος.

Και οι καθηγητές όμως, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα υπέροχα μπιφτέκια από “Το Πανόραμα της Βούλας”, καθώς και τις πλούσιες πιατέλες με τυριά και αλλαντικά που ετοίμασε ο “Μπαλάσκας”.

Όλα αυτά συνόδεψε για μία ακόμα φορά, το υπέροχο κρασί που πρόσφερε ο τέως Πρόεδρος του Συλλόγου μας Πέτρος Γεωργιλάς.

Τη μικρή γιορτή μας τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κυρία Μίμα Νικηφοράκη, στην οποία ο Σύλλογος πρόσφερε ένα συμβολικό δώρο, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την αμέριστη βοήθειά της στο σχολείο μας.

79916877_822156461552863_3952718162683756544_n

Παρούσα ήταν και η ψυχολόγος του Δήμου, η κυρία Πίκη, που κάθε Δευτέρα βρίσκεται στο σχολείο για να βοηθήσει όσα παιδιά έχουν ανάγκη.

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε και η επίσκεψη του γονέα του σχολείο και Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, κυρίου Λοράνδου.

Τέλος, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν οι εκπρόσωποι του 15-μελούς παρέδωσαν στην κυρία Γιαννούλα Συροπούλου – τον πραγματικό φύλακα-άγγελό τους – ένα φάκελο με χρήματα που είχαν μαζέψει για εκείνη.  Η αγαπημένη μας κυρία Γιαννούλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, ενώ ο διευθυντής είπε χαρακτηριστικά:  “Σχολείο χωρίς εμένα γίνεται, χωρίς την κυρία Γιαννούλα όχι!”

Κατηγορίες: Ανακοινωσεις