Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Ιωνία”, θα έχουμε την ευκαιρία να τραγουδήσουμε για τα παιδιά.

Ο ΟΑΠΠΑ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για το Παιδί, συμπεριέλαβε στο εορταστικό του πρόγραμμα την πρόταση του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.

Έτσι, συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου, αλλά και του Συλλόγου μας, με αυτόν τον πολύ σημαντικό οργανισμό για τον πολιτισμό και τα παιδιά.  Θυμίζουμε ότι έχουν προηγηθεί η συναυλία για τον Μάνο Ελευθερίου και συμμετοχή του Συλλόγου στο Φεστιβάλ Ολύμπου.

Τρείς σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο Μπάμπης Βελισσάριος, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Φιλιώ Σέρβου θα ερμηνεύσουν τραγούδια μεγάλων δημιουργών που αναφέρονται στα παιδιά, αλλα και άλλες παλιές επιτυχίες.  Το πρόγραμμα θα κλείσει με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.  Φυσικά, τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου με διευθυντή τον Νίκο Πατρή.

Στην συναυλία αυτή, θα έχουμε την τύχη να ακούσουμε και μία χορωδία από σχολείο του Δήμου μας.  Συγκεκριμένα, η Χορωδία του 2ου Γυμνασίου Βούλας, θα συνοδεύσει τους καλλιτέχνες σε κάποια πό τα τραγούδια.  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του σχολείου, κύριο Γεώργιο Γιώτη και την καθηγήτρια μουσικής, κυρία Πέρσα Σιαφλά, που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας.

Επιπλέον, εκτός από τραγούδια, θα γίνει και απαγγελία κειμένων από την ηθοποιό Ιωάννα Σούκου.  Τέλος, για μία ακόμα φορά, θα μας κάνει την μεγάλη τιμή να παρουσιάσει εκδήλωσή μας ο κύριος Αλέξης Κωστάλας.

Η συναυλία αυτή, θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα καθώς, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε χρήματα για το Παιδικό SOS Βάρης.  Ο Σύλλογός μας, οφείλει να ευχαριστήσει τον γονέα του σχολείου και διευθυντή του χωριού, κύριο Νώντα Λοράνδο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την εκδήλωση και με χαρά δέχθηκε να τοποθετηθεί κουμπαράς του SOS στον χώρο της εκδήλωσης.

Ο ΟΑΠΠΑ καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων της συναυλίας.  Ο Σύλλογός μας ανέλαβε την φιλοξενία των παιδιών της Ορχήστρας Νέων Δίου.  Μετά από πολλές προσπάθειες, ήρθαμε σε συμφωνία με το ξενοδοχείο Fenix στην Γλυφάδα, έναντι χαμηλού αντιτίμου το οποίο θα καλυφθεί από χορηγία της εταιρείας Antaeus Travel Group, η οποία προσφέρει με επιτυχία καινοτόμες ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

Τέλος, θέλουμε να ευχαρισήσουμε τον Περβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο “Τριλογία” για την πολύτιμη συμβολή του στο εικαστικό μέρος της εκδήλωσης, με την δημιουργία video trailer και έντυπου προγράμματος που θα υπάρχει στην “Ιωνία”