Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, έγινε στο Island το πάρτυ αποφοίτησης των παιδιών της Τρίτης τάξης.

Τα περισσότερα από τα παιδιά παραβρέθηκαν και μαζί τους πολλοί γονείς που θέλησαν να είναι παρόντες στη πολύ σημαντική αυτή στιγμή της ζωής των παιδιών τους.

Παρούσα, πάντα κοντά στο σχολείο μας, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Μίμα Νικηφοράκη, η οποία, μαζί με τον Διευθυντή κο Κώστα Βενιζελέα, τον Υποδιευθυντή κο Κώστα Περδίκη και τον παλαιό Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κο Γεωργιλά, έκαναν την απονομή των αναμνηστικών λευκωμάτων στα παιδιά.

Τα λευκώματα, επιμελήθηκε ο Σύλλογος με την πολύτιμη βοήθεια του φωτογράφου κου Γιάννη Τσελίκη και της γραφίστριας κας Διαμάντως Ψαθά, τους οποίους και ευχαριστούμε γα την υπέροχη δουλειά τους.

Φέτος, ύστερα από αρκετά χρόνια, ο Δήμος δεν κατάφερε να χρηματοδοτήσει την εκτύπωση των λευκωμάτων των σχολείων.  Ο Σύλλογός μας, που έχει πενιχρά έσοδα από συνδρομές, αναζήτησε χορηγούς και τελικά το εστιατόριο Family, στην πλατεία της Βούλας, ήταν αυτό που ανέλαβε το κόστος.  

Για τον λόγο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη του Family κα Μαρία Δασκαλάκη.

Πλέον, τα παιδιά ανοίγουν και επίσημα τα φτερά τους.  Τα αποτελέσματα των πανελλαδικών είναι εξαιρετικά για τα περισσότερα από αυτά, ενώ είναι σίγουρο ότι όλα θα καταφέρουν να βρουν το δρόμο για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Η φετινή Τρίτη, πραγματικά ξεχώριζε για πολλούς λόγους, άλλωστε ο ίδιος ο Διευθυντής του σχολείου την έχει χαρακτηρίσει ως την καλύτερη Τρίτη που είχε ποτέ!  Παιδιά με πολύπλευρες δραστηριότητες, με αθλητικές επιτυχίες, παιδιά που έπαιξαν θέατρο, που ανέβηκαν στην κορυφή του Ολύμπου κάνοντας γνωστό το σχολείο μας σε όλη την Ελλάδα.
Πάνω από όλα όμως, παιδιά που συνδέονται μεταξύ τους με πολύ δυνατές φιλίες που ευχόμαστε να διατηρηθούν για όλη τους την ζωή.