Και φέτος τηρήθηκε το έθιμο!

Πιστός στην παράδοση των τελευταίων ετών, ο Σύλλογός μας διοργάνωσε μία ακόμα παραδοσιακή γιορτή με την ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης.  Συνολικά συγκεντρώθηκαν 700 χοιρινά καλαμάκια, πανσέτες, λουκάνικα, πίτες, χυμοί, σαλάτες και κρασιά (για τους καθηγητές), όλα από ευγενικές χορηγίες καταστημάτων της περιοχής μας.

Τα παιδιά της Τρίτης, για μία ακόμα φορά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο ψήσιμο, μεταφράζοντας όλα τα παραπάνω σε ονειρεμένα εδέσματα για τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους. 

Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία της, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κα Μίμα Νικηφοράκη, η οποία με την ευκαιρία, συζήτησε με τον Διευθυντή και τα μέλη του Συλλόγου θέματα που αφορούν το σχολείο μας.

Ο Σύλλογος Γονέων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν, με τις χορηγίες τους, στο να στηθεί η σημερινή γιορτή:

Όλοι προσέφεραν με πολύ χαρά φαγώσιμα και υλικά για τη γιορτή μας σε περίσσεια ποσότητας από όσο τελικά χρειαστήκαμε.  

Για τον λόγο αυτό, ο Σύλλογός με μια επιτόπου απόφασή του, παρέδωσε μια μεγάλη ποσότητα από χοιρινά καλαμάκια, πίτες και χυμούς στον ξενώνα απόρων του Δήμου στη Βουλιαγμένη, εκφράζοντας έτσι και το αυξημένο αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει το σχολείο μας.

Κατηγορίες: Ανακοινωσεις