Πραγματοποιήθηκε η 3η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, όπου σε μια διαδικασία που κράτησε πάνω από 2 ώρες συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν οι προσεχείς ενέργειες και δράσεις για πληθώρα θεμάτων.

Συνοπτική Παρουσίαση

Αποφασίστηκε να αναζητηθεί επαγγελματίας φωτογράφος, ώστε να κανονίσουμε την φωτογράφιση των παιδιών της Τρίτης στο Σχολείο.  Στόχος του Δ.Σ., είναι να γίνει η φωτογράφιση αφιλοκερδώς.   Όσον αφορά στην εκτύπωση των λευκωμάτων, έχει γίνει ήδη σχετικό αίτημα στον ΟΑΠΠΑ, όμως ταυτόχρονα αναζητούνται χορηγίες από ιδιωτικά κολέγια.

Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες και οι εκκρεμότητες της καθιερωμένης πια γιορτής της Τσικνοπέμπτης στο σχολείο.   Ήδη, έχουν μαζευτεί τα περισσότερα πράγματα που χρειάζονται, από χορηγίες γονέων και καταστημάτων της περιοχής.  Στόχος είναι τα παιδιά να περάσουν μια όμορφη μέρα κεφιού που θα τα “δέσει” λίγο περισσότερο με το σχολείο τους.

Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες τις εκδρομής καθώς και οι εκκρεμότητες.  Ο Πρόεδρος ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι για όσα αγόρια που θα λάβουν μέρος στην εκδρομή το επιθυμούν θα οργανωθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με την τοπική ομάδα.

Ο Σύλλογος συζήτησε τις ανάγκες της παράστασης και τον τρόπο που αυτές θα καλυφθούν. Θα αναζητηθεί χορηγία για τη δημιουργία του έντυπου προγράμματος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ενημέρωσε το Δ.Σ. για τη δημιουργία ομάδας 6 κοριτσιών με σκοπό τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώνει ο Δήμος, από 12 έως 14 Απριλίου.

Ο Σύλλογος αποφάσισε να προτείνει 3 παραστάσεις (1 για κάθε μήνα, ως τη λήξη των μαθημάτων) τις οποίες θα μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς και παιδιά. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Θα ερευνηθεί η δυνατότητα ανεύρεσης 2-3 δώρων υψηλής αξίας, ώστε να μπουν σε λαχειοφόρο αγορά, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

Επειδή… “και οι γονείς έχουν ψυχή!”, αποφασίστηκε να γίνει επαφή με μουσικό μεζεδοπωλείο στου Ψυρρή, ώστε να οργανωθεί συνεστίαση τον Μάιο.

Ο Σύλλογος Γονέων, ύστερα από αίτημα των παικτών, κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε, με την οικονομική υποστήριξη που μας παρείχε η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κα Μίμα Νικηφοράκη, να προμηθεύσει στις ομάδες τις εμφανίσεις των παικτών για ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Επιπλέον, εξασφάλισε τη χρήση πούλμαν για τη μεταφορά των παιδιών στα εκτός έδρας παιχνίδια και την προμήθεια εμφιαλωμένων νερών για τους παίκτες.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στις ομάδες του σχολείου μας!

Ο Σύλλογος αναζητώντας συνεχώς τρόπους πληρέστερης και αμεσότερης επικοινωνίας με όλους τους γονείς, αποφάσισε τη διενέργεια κάποιων “ανοικτών” Συνελεύσεων Δ.Σ. σε ορισμένες ημερομηνίες. Αυτά θα πραγματοποιούνται απογεύματα Δευτέρας, σε αίθουσα του σχολείου και τα θέματα της συζήτησης θα έχουν ανακοινωθεί αρκετό χρόνο πριν, ώστε όποιος γονιός θέλει κι να μπορεί να συμπληρώσει θέμα προς συζήτηση, αλλά και να συμμετάσχει  “δια ζώσης”.

Το πρώτο “ανοικτό” Δ.Σ. για το 2019 ορίστηκε για τις 18 Μαρτίου.

Θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, ώστε να βοηθηθούν άπορες οικογένειες τις ημέρες του Πάσχα. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δ.Σ. η πρόταση για σχεδιασμό και διοργάνωση μίας περιβαλλοντικής εξόρμησης, μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς, για όλα τα παιδιά και τους γονείς του σχολείου.

Θέματα