Απουσίες Και Τραυματισμοί Λύγισαν
την Ομάδα μας

Τα παιδιά μας γνώριζαν από την αρχή ότι το παιχνίδι με το ΓΕΛ Βάρης θα ήταν πολύ δύσκολο.  Η απουσία, λόγω τιμωρίας, του Βασίλη Ταρνάρη, αλλά και αυτή του πιο ποιοτικού παίκτη της ομάδας Νίκου Καρνέση, η οποία προέκυψε την τελευταία στιγμή, αποδυνάμωσαν σημαντικά την ομάδα μας.

Σαν να μην έφταναν αυτά, είχαμε δύο μυϊκούς τραυματισμούς, του αρχηγού Γιώργου Σαρτζετάκη και του τερματοφύλακα Γιάννη Γερωνυμάκη.

Η ομάδα της Βάρης πίεσε από νωρίς και κατάφερε να πετύχει το 1-0 πολύ γρήγορα.  Με αυτό το σκορ, τελείωσε το ημίχρονο.  Στο δεύτερο μέρος, τα παιδιά μας ήταν αναγκασμένα να τα δώσουν όλα, όμως αυτό δεν στάθηκε δυνατό.  Δεχθήκαμε δύο ακόμα τέρματα, το δεύτερο ακριβώς με το σφύριγμα της λήξης.

Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Λυκείου Βούλας, μόνο υπερηφάνεια μπορεί να νιώσει για την συνολική εικόνα που άφησαν τα παιδιά στα τέσσερα παιχνίδια που έπαιξαν.  Θεωρούμε ότι τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο το σχολείο μας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις (ειδικά σήμερα), είχαν πολύ ωραίες στιγμές, όπου περίσσευε το αθλητικό πνεύμα και το ήθος.  Για τον λόγο αυτό, οφείλουμε να συγχαρούμε και τα παιδιά της Βάρης.  Ευχαριστούμε πολύ την ακούραστη Καθηγήτρια Γυμναστικής του σχολείου μας, κυρία Λία Παπαδοπούλου που, με περίσσεια αγάπη, ήταν κοντά στα παιδιά σε όλους τους αγώνες.

Η σύνθεση της ομάδας μας:  Γερωνυμάκης (Ηλιάδης), Ιακωβίδης, Στανέλλος, Αλεξανδράτος, Παπαντώνης, Κουρρής, Γιαννακόπουλος, Μιχαλάς, Μυλωνάς, Σαρτζετάκης (Κόσμος), Κονταρίνης