Ο Σύλλογος Γονέων, τηρώντας και φέτος το έθιμο της κοπής Βασιλόπιτας, πρόσφερε τη Δευτέρα 28/1/19 στο σχολείο 13 Βασιλόπιτες (μία Βασιλόπιτα για κάθε τμήμα και μία για το διδακτικό προσωπικό).   

Στη συνέχεια, σε μια μικρή γιορτή που οργανώθηκε για το σκοπό, κάθε τμήμα έκοψε ξεχωριστά τη δική του Βασιλόπιτα, και στους τυχερούς που βρήκαν το “φλουρί”, δόθηκαν συμβολικά δώρα.

Οι πεντανόστιμες Βασιλόπιττες, παρασκευάστηκαν από το Γαλακτοζαχαροπλαστείο “Η Βοσκοπούλα” στη Βάρη, σε …σχολικές τιμές.

βοσκοπουλα

Νομισμα Βασιλοπιτας 2019 - 2ο Λυκειο ΒουλαςΤο φλουρί κάθε Βασιλόπιτας φιλοτεχνήθηκε με το λογότυπο του Συλλογου, από την εταιρία “Έπαθλα Νίκη”, επίσης σε …σχολικές τιμές!

Για τα δώρα των μαθητών σε κάθε τάξη που κέρδισαν το φλουρί παραχωρήθηκαν με ευγενική χορηγία 4 δωροεπιταγές των 15€ από την Cosmodata Γλυφάδας, 3 δωροεπιταγές των 10€ από τα Public, και 4 κάρτες έκπτωσης των 10€ από τη Vodafone Άνω Γλυφάδας. Ο Σύλλογος πρόσθεσε μία ακόμη δωροκάρτα των 10€ από το Πλαίσιο, ώστε να υπάρχουν δώρα για όλα τα τμήματα.

Μετά από κλήρωση, η κατανομή των δώρων έγινε ως εξής:

  • A1-A3: Δωροεπιταγή Public
  • Α4: Δωροκάρτα Πλαίσιο
  • Β1-Β4: Κάρτα Έκπτωσης 10€
  • Γ1-Γ4: Δωροεπιταγή Cosmodata

Το δώρο του τυχερού διδάσκοντα – ένα γεύμα αξίας 50€ στο εστιατόριο “Το Σαρδελάκι με Θέα” στη Βουλιαγμένη – προσέφερε η γονέας-μέλος του ΔΣ του Συλλόγου κα Κατερίνα Σαμοθράκη.

sardelaki voucher

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς.

Στους τυχερούς της ημέρας ευχόμαστε κάθε καλό και να είναι πάντα καλότυχοι!

Τέλος, ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους, γεμάτη με όμορφες στιγμές!