Αγαπητοί γονείς,

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία των μελών του νέου ΔΣ του Συλλόγου μας, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 17/12/18, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Ανδρέας
Τσαβλίρης

Προεδρος

Ο Ανδρέας έχει την κόρη του στη Β’ Λυκείου, ενώ ο γιος του μόλις ξεκίνησε τις σπουδές του. Πάντα ήταν κοντά στους συλλόγους, οργανώνοντας πολλές από τις δράσεις τους και έχει αποκομίσει σημαντική εμπειρία.

κωνσταντινα μουζακη

Κωνσταντίνα Μουζάκη

Αντιπροεδρος

Η Κωνσταντίνα έχει το μικρότερο γιο της στη Γ’ Λυκείου, ενώ η κόρη της είναι απόφοιτη του σχολείου μας και τελειοφοιτη του ΕΚΠΑ. Έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος των συλλογών του 4ου Νηπιαγωγειου και Δημοτικού Βούλας, καθώς και εθελόντρια στη διαχείριση της σχολικής βιβλιοθήκης του 4ου Δημοτικού Βούλας.

Βαρβάρα Δημοπούλου

Γραμματεας

Η Βαρβάρα, έχει δύο αγόρια. Το μεγαλύτερο είναι τριτοετής φοιτητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και απόφοιτος του σχολείου μας, ενώ το μικρότερο είναι μαθητής στη Γ’ Λυκείου.  Έχει κατά καιρούς βοηθήσει από πολλά “εξω-διοικητικά” πόστα, όλους του συλλόγους των σχολείων που πήγαιναν τα παιδιά της.

Κατερίνα Σαμοθράκη

Ταμιας

Η Κατερίνα έχει την κόρη της στην Β’ τάξη Λυκείου. Ο μεγάλος της γιος μόλις ξεκίνησε τις σπουδές του, ενώ η μικρότερη κόρη της είναι στη Γ’ Γυμνασίου. Εργάζεται ως πολιτική υπάλληλος στο Α.Τ ΒΒΒ.

Έλενα
Σκλαβενίτη

Μελος

Η Έλενα έχει τη μεσαία της κόρη στη Γ’ Λυκείου, ενώ ο μεγάλος της γιος είναι στο 2ο έτος στο Πανεπιστήμιο και ο μικρός γιος της είναι στην Α’ Γυμνασίου.

Αλεξάνδρα
Κομνηνού

μελος

Η Αλεξάνδρα έχει την μικρότερη από τα 3 παιδιά της στη Γ’ Λυκείου, ενώ οι δυο μεγαλύτεροι γιοι της σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο.  Είναι οικονομολόγος συνταξιούχος του ΥΠΟΙΚ.

Γιώργος
Γουρλάς

Μελος

Ο Γιώργος έχει τον μεγαλύτερο από τους 3 γιους του στη Β’ τάξη ενώ οι δυο μικρότεροι είναι στη Δ’ και την ΣΤ’ Δημοτικού αντίστοιχα. Έχει αναλάβει τη διατήρηση της ιστοσελίδας και του FB για το Σύλλογο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία των μελών του νέου ΔΣ του Συλλόγου μας, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 21/09/2021, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.