Αποχαιρέτησε το Σχολικό με 3 νίκες

Δύο αγώνες έδωσε το τελευταίο διήμερο η ομάδα καλαθοσφαίρισης του σχολείου μας, για τα προκριματικά του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος.

Στον αγώνα της 5ης Μαρτίου, μετά από δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, έκαμψε με διαφορά 6 πόντων την ομάδα από το Κίτσι.  Οι παίκτες μας δεν έπιασαν καλή απόδοση και δυσκολεύτηκαν αρκετά για να πάρουν τη νίκη.  Το παιχνίδι αυτό, στιγματίστηκε από την απαράδεκτη συμπεριφορά ΓΟΝΕΑ (!!!) του αντίπαλου σχολείου, ο οποίος, αφού έβριζε τους διαιτητές και αρνήθηκε να περάσει εκτός γηπέδου, στο τέλος επιτέθηκε με απειλές κατά αθλητή του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος Γονέων καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές.  Είμαστε υποχρεωμένοι, πρώτοι από όλους να δίνουμε στα παιδιά μας το σωστό παράδειγμα.

Στον επόμενο αγώνα, ο αντίπαλος (Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα), ήταν πολύ δυνατός.  Προηγείτο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μόνο στο 3ο οκτάλεπτο, τα παιδιά μας κατάφεραν να πλησιάσουν και να ισοφαρίσουν.  Λύγισαν όμως στο τέλος και γνώρισαν την ήττα με 78-69.  Η τριάδα Λεκατσάς-Τομαρόπουλος-Ιωαννίδης έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, όμως δεν ήταν αρκετοί απέναντι σε μία ομάδα που είχε περισσότερες επιλογές.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά, που πάνω από όλα έδειξαν ήθος και πλήρη εφαρμογή του «εὖ ἀγωνίζεσθαι».  Ειδικότερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τα παιδιά που παρότι πέρυσι κατέκτησαν την 2η θέση στην Ελλάδα, βοήθησαν και φέτος με όλες τους τις δυνάμεις.  Νικόλα Λεκατσά, Φοίβο Βλάχο, Βαγγέλη Τομαρόπουλε, Στέφανε Αναγνώστου και Έκτορα Σύρκα, σας ευγνωμονούμε για τις διακρίσεις που προσφέρατε στο σχολείο μας.